A műgyanta, mint vízzáró burkolat - C.C. Építő Kft.


A műgyanta vízzáró burkolati szerepe

mugyanta vizateresztesIpari környezetben éppúgy, mint a lakossági igények tekintetében számtalan probléma forrása az aljzat vagy födém vízáteresztő képessége. Nem csupán a repedések, felületi sérülések, elhasználódott szigetelések, összefolyók vagy csatorna menti áteresztések okozhatják a víz szivárgását, hanem az éppúgy utat tör magának a járólapok fugái, vagy a betonaljzat szabad szemmel láthatatlan pórusain keresztül is.

A műgyantapadló egybefüggő hézagmentes kialakítása tökéletes vízzáró burkolat. mugyanta vizesblokkA különböző alapozók lehetőséget szolgáltatnak szinte valamennyi fogadófelületre történő műgyantapadozat felépítésére. Alapozhatunk friss beton aljzatra, kerámialapra vagy akár aszfaltozott felületre is.

Szigeteletlen padlóra alkalmazhatunk hátoldali nedvességnek ellenálló gyantát és az erősen szennyezett zsíros, olajos felület kezelhetőségére is létezikmugyanta erkely megfelelő alapanyag. Csapadéknak kitett emeleti teraszok vagy erkélyek, konyhák és zuhanyzók, autómosók vagy medencék, magas fokú higiéniai követelményeknek megfelelően takarított üzemi területek esetében egyaránt tökéletes megoldást jelent a műgyanta, mint burkolati forma.

Ilyen volt:
Ilyen lett:
 
műgyanta kazánház
műgyanta kazánház 2
 
műgyanta vizesblokk 1
műgyanta vizesblokk 2
 

C.C. Építő Kft. :  06-70-633-5997  / mugyantazas.eu@gmail.com