A műgyanta, mint vízzáró burkolat

A műgyanta vízzáró burkolati szerepe

Ipari környezetben éppúgy, mint a lakossági igények tekintetében számtalan probléma forrása az aljzat vagy födém vízáteresztő képessége. Nem csupán a repedések, felületi sérülések, elhasználódott szigetelések, összefolyók vagy csatorna menti áteresztések okozhatják a víz szivárgását, hanem az éppúgy utat tör magának a járólapok fugái, vagy a betonaljzat szabad szemmel láthatatlan pórusain keresztül is.

A műgyanta vízzáró burkolati szerepe
A műgyanta vízzáró burkolati szerepe

A műgyantapadló egybefüggő hézagmentes kialakítása tökéletes vízzáró burkolat. A különböző alapozók lehetőséget szolgáltatnak szinte valamennyi fogadófelületre történő műgyantapadozat felépítésére. Alapozhatunk friss beton aljzatra, kerámialapra vagy akár aszfaltozott felületre is.

Szigeteletlen padlóra alkalmazhatunk hátoldali nedvességnek ellenálló gyantát és az erősen szennyezett zsíros, olajos felület kezelhetőségére is létezik megfelelő alapanyag. Csapadéknak kitett emeleti teraszok vagy erkélyek, konyhák és zuhanyzók, autómosók vagy medencék, magas fokú higiéniai követelményeknek megfelelően takarított üzemi területek esetében egyaránt tökéletes megoldást jelent a műgyanta, mint burkolati forma.

Ilyen volt:

Ilyen volt
Ilyen volt

Ilyen lett:

Ilyen lett
Ilyen lett