A műgyanta, mint ipari padló

A műgyanta ipari padló szerepe

A műgyanta elsősorban ipari felhasználásából eredendően elterjedt burkolati forma. Ellenálló képessége, terhelhetősége, egybefüggő felülete miatt megfelel az üzemek, gyárak és egyéb ipari létesítmények megkülönböztetett igényeinek, magas fokú követelményeinek.

Hézagmentes kiképzése, sima vagy csúszásmentes struktúra esetén is egyszerű tisztán tarthatósága, maximálisan eleget tesz a legmagasabb higiéniai elvárásoknak is, ezért az ipari élet számtalan szegmensében előírás szerint alkalmazandó.

A műgyanta ipari padló szerepe
Felhasználása igen sokrétű!

Felhasználása igen sokrétű!

Az epoxi és poliuretán gyanták a gyakorlatban szinte minden stabil fogadófelületre alkalmazható rendszerben felépíthetőek. A műgyantapadló a könnyed takaríthatóság és terhelhetőség szabta alapkövetelményeken túl eleget tesz speciális igényeknek is így például a vegyipar, gyógyszeripar, elektronikai és informatikai üzletágak területén, ahol veszélyt jelenthet a statikus feltöltődés, vagy lúgokkal, savakkal, maró vegyszerekkel szemben kell védelmet biztosítani.

A megfelelően felépített műgyanta padozat, mechanikailag fokozottan ellenálló, tökéletesen vízzáró hatású. A poliuretán gyanták egyes típusai magas fokú repedésáthidaló képességük mellett, szintén alkalmasak lehetnek antisztatikus vagy saválló burkolat kialakítására.

A műgyantából felépített padlórendszer ( alapozás, kiegyenlítő glettréteg, fedőréteg ), csupán néhány milliméter vastagságú, de a kvarchomok hozzáadásával képzett műgyantahabarcsból akár centiméterekben mérhető borítás is kialakítható.

Ezzel a technológiával korrigálhatunk mélyebb kitöréseket, képezhetünk rámpát vagy akár a talaj szintjét is megemelhetjük. A műgyanta időtálló, esztétikai igényeket is kielégítő burkolati forma.

A RAL skála valamennyi színében kivitelezhető, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, dekorálható, s záróborításként felhordható lakkbevonattal állaga megóvható, akár fényes vagy matt árnyalatban is.

A műgyanta ipari padló szerepe
műgyanta ipari padló

Műgyanta ipari padló, amire nem lesz gondja

Szeretne olyan ipari padlót, aminél a kivitelezés után nincs sok teendője? Ajánljuk figyelmébe a műgyantát, ami megfelel az elvárásoknak.

Tény, hogy az ipari padlók óriási terhelésnek vannak kitéve. A területeken nap, mint nap rengetegen megfordulnak, arról nem beszélve, hogy számos külső hatás is éri a felületeket. Ez például a fából készült parkettákat nagy mértékben megviselheti, így szinte állandóan foglalkozni kell a karbantartásukkal.

Mivel az ipari területeken nem állhat le hosszú időre a munka, mindenképp olyan alternatívára van szükség az ipari padlóval kapcsolatban, amellyel különösebb probléma nincs, köszönhetően a tartósságának.

Műgyanta ipari padló, ami nem hagyja cserben az üzemeltetőket

Egyre több helyen lehet találkozni műgyanta ipari padlóval, nem véletlenül, hiszen az anyag tökéletesen megfelel az elvárásoknak. A műgyanta nagyon ellenálló, kiválóan terhelhető. Ha mégis valamilyen okból kifolyólag kell javítani, azt egyszerűen, gyorsan meg lehet oldani.

A tisztán tartása sem bonyolult. Mivel egybefüggő felületről van szó, a hézagokban nem telepedhetnek meg a szennyeződések, így mindig garantált a kifogástalan higiénia.

Azokon a területeken, ahol különösen fontos szempont a tisztaság, a műgyanta kifejezetten ideális választás a padlófelület kialakításához.

Beton helyett műgyanta

Ha strapabíró felületről van szó, sokan úgy gondolják, hogy a beton lenne a legjobb választás, azonban ennek is vannak hátrányai. A betonnak sokkal hosszadalmasabb a kivitelezési ideje, mint a műgyantáé, ráadásul javítani sem egyszerű.

Ilyen kellemetlenségekkel nem kell számolni a műgyantánál, így az valóban a vállalkozások érdekeit, fejlődését szolgálja.

Tapasztalja meg Ön is az anyag előnyeit, és kérjen mihamarabb ajánlatot a kivitelezésre! Ügyfeleinknek igényes megoldásokat kínálunk az ipari padlók terén. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.