Műgyanta technológiák

Szolgáltatásaink

A műgyanta padló kialakításánál felhasználandó anyagok típusát és mennyiségét valamint az alkalmazott rétegszámot az alapfelület, a későbbi igénybevétel, a praktikai és esztétikai igények határozzák meg.

Pormentesítés, impregnálás

Pormentesítés, impregnálás

Ezen technológia alkalmazása költséghatékony, de nem elégít ki esztétikai igényeket, célja a betonfelület vékony gyantaréteggel való ellátása, pormentes, takarítható, enyhe és közepes mechanikai tulajdonságú felület kialakítása.

Csúszásmentes burkolat

Csúszásmentes burkolat

Az ilyen jellegű felület kialakítható akár homokszórással vagy nagyobb kopásállóságú ásványi anyag, korund alkalmazásával. A szemcsenagyság megválasztását az igénybevétel jellege határozza meg, elsősorban balesetvédelmi okok dominálnak. A RAL színskála valamennyi színe használható fedőrétegként, s így ízléses ipari burkolat képezhető.

Csúszásmentes burkolat

Önterülő műgyanta padló

A záró borítás felhordásához megfelelően előkészített, lejavított köztes réteget önterülő jellegű gyantával látjuk el. A magas esztétikai követelményeket kielégítő, könnyen tisztán tartható ipari felület, színezett akril-granulátum felületi hintésével dekorálható, lakkréteggel vagy mattítóval fedhető, igény szerinti színezetben alkalmazható.

Antisztatikus burkolat

Antisztatikus burkolat

Jelentős elektrosztatikus feltöltődéssel járó tevékenységek helyszínén (egészségügyben, számítógépes termekben stb.) alkalmazandó vastag rétegű műgyanta burkolat.

Vegyszerálló műgyanta

Vegyszerálló műgyanta

Az így elkészített járófelület mechanikailag jól terhelhető és fokozottan vegyszerálló, ízlésesen kivitelezhető burkolat. Chips szórással kérés szerint dekorálható. Alkalmazása elsősorban a gyógyszer- és vegyiparban jellemző.

Meglévő műgyantaburkolat javítása

Meglévő műgyantaburkolat javítása

A megkopott, kitöredezett, fellazult műgyanta burkolat korrigálható, színben és kialakításában a meglévő felület mintáján. Alapozás, kiegyenlítő és fedőréteg, illetve szükség szerint műgyanta habarcs alkalmazandó.

Rugalmas burkolat

Cementkötésű és öntött aszfalt aljzatokra felhordható, ellenálló, statikus repedésáthidaló felület, kismértékű mozgásnak, rezgésnek kitett alapok (balkon, födém, parkolóház stb.) kezelésére ajánlott. Színezete tetszőlegesen megválasztható.

A teljesség igénye nélkül felhasználható: