Magunkról


Miért válaszon műgyantapadlót ?!

A műgyanta elsősorban gyárakban, ipari létesítményekben illetve fokozott igénybevételnek kitett területeken alkalmazott burkolatfajta, ezért minőségi és fizikai tulajdonságai tekintetében alapvető követelmény a magasfokú ellenálló képesség, tartósság, a hézagmentes kiképzés.

műgyanta burkolat Rövid határidőn belül, akár 2-3 nap alatt felhordható, de egy impregnálás, portalanító gyantázás, akár 1 rétegben, 24 órás intervallumban is kivitelezhető.

A műgyanta típusokat a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően fejlesztették ki, így alkalmazhatósága mind a burkolandó felület, mind pedig a későbbi használat szempontjából igen sokrétű.

Képezhető csúszásmentes, antisztatikus, sav- és vegyszerálló vagy akár rugalmas burkolat is, ám a szolgáltatóiparban, például boltokban, orvosi rendelőkben, bemutatótermekben, illetve a háztartásokban : garázsokban, teraszokon, konyhai vagy akár fürdőszobai helyiségekben, … vízzáró képessége, könnyű tisztíthatósága, bőséges csúszásmentes padlószínválasztéka és esztétikai igényeket is kielégítő tulajdonságai miatt szintén elterjedt és közkedvelt. A műgyantapadló könnyen javítható, vagy felújítható,  kül- és beltéren egyaránt felhasználható!

 

Ajánlatkérés

Miért válassza a mi csapatunkat ?!

Megrendelőként elsősorban a pontosság, felkészültség, megbízhatóság, rugalmasság és szimpátia szempontok alapján hozunk döntést a megbízott személyét illetően. Kétségtelen, hogy a munkavállaló kvalitása nem kontrollálható a munkavégzést megelőzően, ezért alkalmasságát bizonyítandó, referencia ajánlatokra támaszkodunk. Cégünk megalapítása előtt, alkalmazottként gyűjtöttünk szakmai tapasztalatot, tanultunk anyagismeretet és kovácsolódtunk barátokká és csapattá. mugyanta-muzeum

Az eltelt évek alatt részt vállalhattunk a Szépművészeti Múzeum bemutatótermének felújításában. Dolgozhattunk a Sanofi-Aventis Zrt., a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. vagy az Egis gyógyszergyárakban. Antisztatikus padlót készítettünk a Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt.-nél, Pilisszentivánon.

Műgyantaburkolattal láttuk el a XXII. kerületi Tropicarium egyes területeit, a Bonbonetti Choco Kft. vagy a Virányosi Klinika laborját illetve rendelőjét. Dekoratív padlóbevonatot készítettünk a győri Árkád földszinti kávézójában, a Westend City Center és a Bp.-i Árkád egy-egy üzlethelyiségében.  műgyanta bevonatGyantázási munkálatokat végeztünk a Dózsa György úti Vízmű telephelyén, az Unix-nál, vagy a kalocsai börtönben. Csúszásmentesítettünk iskolai lelátót Budán és burkoltuk a jászberényi állatkert pingvinjeinek medencéjét.    Garázsokat, teraszokat, kazánházakat, konyhákat és fürdőket műgyantáztunk praktikai vagy esztétikai okokból az ország egész területén.

A műgyanta alkalmazhatósága változatos, kihívásokkal teli. Az előkészítéstől a fedőréteg felhordásáig, rutint, tapasztalatot, elhivatottságot és kreativitást igényel. Mi maximálisan megfelelünk ezen kritériumoknak, … alázattal, s megbecsüléssel állunk minden feladathoz.

A műgyantapadló készítés sokak számára ismeretlen építési folyamat, ezért kimerítően értekezünk, teljeskörű felvilágosítással szolgálunk számtalan előnyéről és esetleges hátrányairól, a kivitelezési munkafolyamat fázisairól, a burkolandó felület-, és a megrendelő igényeinek megfelelő alkalmazott technológiáról. Maradéktalanul alkalmazkodunk ügyfeleink elképzeléseihez, a műgyanta fizikai kezelhetőségének korlátain belül.  műgyantapadló

Árképzésünket befolyásolja a megmunkálandó felület milyensége ( beton, aszfalt, járólap, műgyanta stb.), és minősége, mely tényezők alapvetően meghatározzák a minimálisan szükséges rétegszámot és anyagmennyiséget. Éppen ezért minden esetben a személyes megtekintést preferáljuk, mert a pontos munkafolyamat felépítéséhez elengedhetetlen a körültekintő felmérés, amit cégünk ingyenesen biztosít az érdeklődők számára.

Az alapozó gyanta felhordását megelőzően előkészítjük a fogadófelületet, mely a csiszoláson túl, önterülő műgyanta padlószemcseszórást vagy marást igényelhet, ami költségnövelő  eljárás, ugyanakkor esetenként elengedhetetlen a műgyantaburkolat tartós kidolgozásának érdekében. Fontos összetevő a kialakítandó burkolat későbbi igénybevétele, terhelése, ellenállóképességével szemben támasztott követelmények ( pl.: sav- és vegyszerálló műgyanta ), speciális környezetben betöltött szerepe (pl.: antisztatikus burkolat ), hogy kül- vagy beltéren alkalmazott, csúszásmentes vagy önterülő jellegű e ?!

Cégünk a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozik! Célunk, hogy időtálló, maradandó burkolatokat alkossunk! Rövid határidőn belül, gyors, ugyanakkor pontos, minőségi  munkát végzünk!                  

Árainkat a piaci viszonyokhoz képest igyekszünk alacsonyan tartani! Törekvésünk az elégedett ügyfelek számának növelése s, hogy ez a kiváló padlóbevonó eleme az építőiparnak még inkább elterjedhessen, s szélesebb körű érvényt szerezhessen egyéb burkoló anyagok mellett vagy azok alternatívájaként!

C.C. Építő Kft. :  06-70-633-5997  / mugyantazas.eu@gmail.com

Ajánlatkérés