Vegyszerálló műgyanta

A műgyantaburkolatok típusainak széles választéka, lehetővé teszi, hogy építőipari megoldásként történő alkalmazhatósága, kielégítő alternatívát jelentsen az ipar, a magánszféra, vagy akár a szolgáltató üzletág valamennyi területén.

A műgyanta dekoratív megjelenése mellett, kiemelkedő fizikai tulajdonságainak köszönhetően, felhasználása széles körben elterjedt a vegyipari jellegű létesítményekben is. Az olyan jellegű intézményekben ahol vegyszerekkel dolgoznak vagy raktározzák azokat, a gyógyszeriparban, laboratóriumokban alapvetően támasztott követelmény, hogy a padló képes legyen ellenállni a különböző vegyi anyagok, savak, lúgok káros maró hatásának. A vegyszerálló műgyanta, kifejezetten erre a célra kifejlesztett magas kopásállóságú, mechanikailag terhelhető, hézagmentes, időtálló burkolat.

Vegyszerálló műgyanta
Vegyszerálló műgyanta

Karbantartása vagy felújítása egyszerűen, rövid időn belül megvalósítható.

A fokozott higiéniai feltételeknek megfelelően takarítása és tisztántartása egyszerű. Az egyéb műgyantából elkészített burkolattípusokhoz hasonlóan, képezhető önterülő jellegű vagy akár csúszásmentes sav- és vegyszerálló borítás is. A RAL színskála valamennyi opciója alkalmazható és akár színezett akril-granulátum felületbe való hintésével is dekorálható.