Pormentesítés, impregnálás


A felporzó beton rengeteg bosszúságot okoz!

A kisebb vájatokban, mélyedésekben, repedésekben megül a kosz, az elöregedett mugyanta-repedt-betonfelület gyakorlatilag takaríthatatlanná válik, s az idő múlása csupán súlyosbítja a kialakult rendellenességet.

A meggyengült, porózus, barázdált felső kéreg, nem képes ellenállni a csapadéknak, nedvességnek, párának, ami hosszútávon a járófelület mállásához, szétfagyásához vezet. A kezeletlen alapzat magába engedi a vizet, ami födémek esetében beázást eredményezhet.

A műgyantával történő impregnálás során, átitatjuk a kezelendő felületet, s ezáltal nem mugyanta-szivargascsak növeljük a tartósságát, de eltömítjük a pórusokat, repedéseket,… vízzáró réteget képzünk, s elejét vesszük, hogy a nedvesség azt követően behatolhasson, és további veszteségeket okozzon.

Az  impregnálás olyan művelet, mellyel megóvhatjuk kül- és beltéri aljzatainkat, építményeinket a szélsőséges időjárás kártékony hatásától, csapadéktól, nedvességtől és a lecsapódó párától.

Az impregnálás megkeményíti az alapot, a régi bevonatokat megköti egymás között és az alappal. Megakadályozza építményeink állagromlását, amiért elsősorban a nedvesség felelős.

Az impregnálás vízlepergető hatású, így a téli csapadék nem tud beszivárogni a mugyanta-impregnalas-3pórusokba, hogy aztán kitáguljon és rongálja az anyagot. Az  impregnálással, portalanítással orvosolt terület, azon túl, hogy időtálló, könnyen takarítható, hiszen a kosz nem képes megtelepedni a résekben, vájatokban.

C.C. Építő Kft. :  06-70-633-5997  / mugyantazas.eu@gmail.com