Ki mondta, hogy a műgyanta padló unalmas?

2023. máj 26. | Blog

A műgyanta padló számtalan előnyét olyan helyeken is ki lehet használni, ahol a funkción túl a stílusnak is jut szerep, most ehhez hoztunk pár ötletet!

Ipari területeken, raktárakban és garázsokban megszokta a szemünk a műgyanta padló látványát, hiszen ez a remek fizikai tulajdonságokkal bíró burkolattípus éppen ilyen környezetbe lett kifejlesztve. Tartós és ellenálló, karbantartást szinte egyáltalán nem igényel és még tisztítani is könnyű, nem csoda hát, hogy ahol a funkció kapja a főszerepet, ott tarol az egyszerű és nagyszerű műgyanta.

Egy csarnokban, ahol szorgos munka folyik vagy csak árut halmoznak fel, megfelel az egyszínű, már-már unalmas látvány, extra megoldásokra csak akkor van szükség, ha azoknak szerepük van a munkafolyamatokban. Csakhogy a műgyantázással járó előnyöket más ágazatokban is megirigyelték, közintézményekben, sőt, a szolgáltatóiparban is van igény erre a burkolattípusra.

Azonban egy nívós cég ügyfélszolgálatán vagy éppen egy modern jógastúdióban korántsem mindegy, milyen látványt nyújt a padló, a tökéletes funkcionalitás itt már nem elég. A műgyanta padló ennek megfelelően ma már új, izgalmas formában is tündökölhet, a korszerű technológia teret enged az egyedi elképzelések megvalósításának.

A RAL színskála szinte bármely színét magára öltheti a burkolat, beleértve az egészen látványos, extravagáns árnyalatokat és metál variációkat is. A megjelenés ilyen módon arculathoz illeszthető, ráadásul nem kell egyetlen színnél megállni, ez pedig különféle mintázatok megjelenítését is lehetővé teszi, akár a logó is visszaköszönhet a padlóról.

A műgyanta padló lehet minimál stílusú, matt felületű vagy éppen fényes felületű is, ez utóbbival remekül lehet játszani a fényekkel. Ha mindez nem lenne elég, a burkolat többféle módon dekorálható, a módszer lehet például a méltán népszerű chips-szórás.

Ha úgy véli, a műgyantázásnál keresve sem találna jobb módszert a padlóburkolásra, de az esztétikai érték is fontos, ránk számíthat. Ossza meg velünk elképzeléseit és segítünk formába önteni őket!