Ha vízzáró burkolat, akkor műgyantázás

2023. júl 28. | Műgyanta padló

Vízzáró burkolatra lenne szüksége? Műgyantázásra már gondolt? Könnyen lehet, hogy egészen eddig épp ezt kereste, hiszen a műgyanta padló sokoldalúbb, mint gondolná!

Azzal bizonyára tisztában van, hogy a műgyanta padló ipari létesítményekben és más, intenzív igénybevételnek kitett területeken is remekül megállja a helyét. Azon túl, hogy kiemelkedő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, egy ilyen burkolat számtalan speciális funkcióval felruházható, lehet vegyszerálló, antisztatikus és akár még rugalmas is, így nem csoda, hogy a legkülönfélébb helyeken felbukkan.

Na és azt tudta, hogy a műgyantázást segítségül hívják akkor is, ha valaminek vízzáró felületet kell biztosítani? Még a hajótestek felületkezeléséhez is epoxi alapú készítményt használnak, ennélfogva nem kérdés, hogy a műgyanta padló mindenhol megállja a helyét, ahol a nedvességgel szembeni ellenállóképesség fontos.

Ahol valamilyen oknál fogva gondot okozhat a szivárgás – legyen szó vízvezeték rendszerről vagy csapadékról -, ott hézagmentes kialakításra van szükség, éppen olyanra, mint amilyet a műgyanta tudhat magáénak. Az alkalmazási területek között ennélfogva nem csak üzemek szerepelnek, ahol szigorú higiéniai követelményeknek kell eleget tenni, hanem garázsok, pincék, lapostetők, erkélyek, fürdőszobák és konyhák is.

Azon túl, hogy a műgyanta padló teljes mértékben vízzáró, csúszásmentesíthető is, vagyis a szivárgás okozta károk elkerülése mellett a biztonságról is gondoskodni lehet. A szolgáltatási szektorban, valamint lakossági felhasználás esetén ezen felül a külcsín sem elhanyagolható szempont, de a műgyanta padló készítés innen nézve sem okoz csalódást, hiszen a stílust illetően legalább annyi lehetőséget biztosít, mint a funkciók terén.

Ha a műgyantázás számtalan előnye és lehetősége meggyőzte, nincs más dolga, mint felkeresni minket megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztessük a részleteket. Várjuk megkeresését, hogy Önnek is megvalósíthassuk azt a sokoldalú és mutatós burkolatot, amit elképzelt!