Twitter
Tweets by mugyantapadlo
Blogger
Flickr

A műgyanta, mint ipari padló


A műgyanta ipari padló szerepe

A műgyanta elsősorban ipari felhasználásából eredendően elterjedt burkolati forma. Ellenálló képessége, terhelhetősége, egybefüggő felülete miatt megfelel az üzemek, gyárak és egyéb ipari létesítmények megkülönböztetett igényeinek, magas fokú követelményeinek.

Hézagmentes kiképzése, sima vagy csúszásmentes struktúra esetén is egyszerű tisztán tarthatósága, maximálisan eleget tesz a legmagasabb higiéniai elvárásoknak is, ezért az ipari élet számtalan szegmensében előírás szerint alkalmazandó.

Felhasználása igen sokrétű!

mugyanta vezetokepes burkolatAz epoxi és poliuretán gyanták a gyakorlatban szinte minden stabil fogadófelületre alkalmazható rendszerben felépíthetőek. A műgyantapadló a könnyed takaríthatóság és terhelhetőség szabta alapkövetelményeken túl eleget tesz speciális igényeknek is így például a vegyipar, gyógyszeripar, elektronikai és informatikai üzletágak területén, ahol veszélyt jelenthet a statikus feltöltődés, vagy lúgokkal, savakkal, maró vegyszerekkel szemben kell védelmet biztosítani.

A megfelelően felépített műgyanta padozat, mechanikailag fokozottan ellenálló, tökéletesen vízzáró hatású. A poliuretán gyanták egyes típusai magas fokú repedésáthidaló képességük mellett, szintén alkalmasak lehetnek antisztatikus vagy saválló burkolat kialakítására.

A műgyantából felépített padlórendszer ( alapozás, kiegyenlítő glettréteg, fedőréteg ), csupán néhány milliméter vastagságú, de a kvarchomok hozzáadásával képzett műgyantahabarcsból akár centiméterekben mérhető borítás is kialakítható.

mugyanta javitasEzzel a technológiával korrigálhatunk mélyebb kitöréseket, képezhetünk rámpát vagy akár a talaj szintjét is megemelhetjük. A műgyanta időtálló, esztétikai igényeket is kielégítő burkolati forma.

A RAL skála valamennyi színében kivitelezhető, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, dekorálható, s záróborításként felhordható lakkbevonattal állaga megóvható, akár fényes vagy matt árnyalatban is.

C.C. Építő Kft. :  06-70-633-5997  / mugyantazas.eu@gmail.com 

Share Button

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • A műgyanta számos területre ideális választás vízzáró tulajdonsága miatt! http://mugyantazas.eu/vizzaro-burkolat

  Pinned: 9 Aug 2016
 • Régi felületek új pompában!

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Mechanikailag ellenálló az ipari műgyanta padló. http://mugyantazas.eu/ipari-padlo

  Pinned: 26 Jun 2016
 • Vegyipari létesítményekben is használható a műgyanta padló. http://mugyantazas.eu/vegyszerallo-mugyanta

  Pinned: 25 May 2016
 • Friss betonalapra is alapozhatunk. http://mugyantazas.eu/vizzaro-burkolat

  Pinned: 26 Apr 2016
 • Ismerje meg a műgyanta előnyeit honlapunkon! http://mugyantazas.eu/mugyanta-technologiak

  Pinned: 30 Mar 2016
 • Műgyanta padlót otthonába? Miért ne! http://mugyantazas.eu/a-mugyanta-alkalmazasa

  Pinned: 13 Feb 2016
 • Kültéren is használható a műgyanta burkolat. http://mugyantazas.eu/mugyanta-leggyakoribb-kerdesek

  Pinned: 10 Jan 2016
 • Széles körű felhasználás http://mugyantazas.eu/

  Pinned: 28 Dec 2015
 • Remek tulajdonságainak köszönhetően a műgyanta padló sok helyen használható. http://mugyantazas.eu/a-mugyanta-alkalmazasa

  Pinned: 20 Dec 2015